Subscribe to our Newsletter

Veți primi săptămânal programul Teatrului InDArt și veți fi primii care află de cele mai noi spectacole. Spectatorii noștri fideli și abonații beneficiază de oferte speciale la bilete.

Abonament 10 Intrari sau bilete (reducere 25%)

Abonament 20 intrari sau bilete (reducere 35%)

Abonamentele sunt valabile pana la epuizarea intrarilor(dar nu mai mult de 1 an de zile de la achizitionare) si pot fi folosite de mai multe persoane pentru aceeasi reprezentatie.  

Pretul biletelor este 40 lei cu ridicare de la sediul teatrului
sau online la care se adauga comisioanele si taxele platformelor de bilete. Acest comision variaza intre 4 si 10 lei per bilet!


* online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro. Blt.ro, Eventbook.ro, Eventim.ro

* fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) si ridicare in maxim 48 de ore de la sediul Teatrului InDArt,

Strada Colței nr 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 18:00.

*** Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea se pot ridica doar de la Teatrul InDArt. 

---------------- 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). 

Va rugam insistent sa folositi GARDEROBA teatrului pentru a putea urmari in conditii optime spectacolul si, de asemenea, a nu deranja ceilalti spectatori!


online website builder

Abonați-vă la grupul nostru de WhatsApp - putem comunica mai rapid

BIlete online pe www.mystage.ro

Folosiți formularul pentru rezervări

Telefon: 0724.304.593 
Email: contact@indart.ro

Teatrul InDArt

Strada Colței, nr 44
Sector 3, București
(la 2 minute de Universitate)

Contacts

Email: contact@indart.ro 
Telefon: 0724.304.593