AMA-torissima

Întâi, creem povești, apoi povestea ta poate deveni parte integrantă pe scena Teatrului InDArt. 
"Creem povești" este esența și motorul care pun în mișcare cursul nostru de teatru pentru amatori. Pentru noi, teatrul nu este doar o simplă reprezentație, ci o poveste în mișcare, un moment în care ne transformăm în povești vii, având semnătura adevăratei noastre esențe. Teatrul este locul în care fiecare gest, cuvânt și emoție se împletesc pentru a crea o narațiune unică, plină de profunzime și semnificații.
Știm că în fiecare dintre voi se ascunde o poveste așteptând să fie descoperită și să fie pusă în scenă, de aceea, ne dedicăm cu pasiune misiunii de a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă exprimați, să găsiți poveștile voastre interioare și să le aduceți la viață pe scenă.
Dacă ai visat vreodată să urci pe scenă și să-ți dezvălui adevăratul potențial artistic, atunci acest curs de teatru pentru amatori este o oportunitate unică pe care nu vrei să o ratezi! La Școala de Teatru AMAtorissima, credem că teatrul este un sanctuar al exprimării și descoperirii de sine, și suntem aici pentru a vă oferi un curs care nu este doar un simplu curs ci o călătorie în inima și sufletul teatrului.
Cursul nostru este un adevărat maraton artistic care se desfășoară pe parcursul a 7-9 luni și care pune bazele solide ale actoriei. Suntem dedicați dezvoltării tale complete ca artist și ca om. Ne propunem să-ți deschidem ușa către o lume fascinantă și provocatoare, să-ți oferim cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți pune în valoare talentul și creativitatea.
Cu o structură bine definită, cursul nostru este împărțit în module, fiecare cu durata de 2-3 luni, pentru a vă oferi timpul necesar pentru a absorbi și a practica noile cunoștințe și abilități. Modulul 1 te va ghida timp de 3 luni în explorarea mișcării scenice, esteticii mișcării, artei vorbirii scenice și multe altele. În modulul 2, timp de 2 luni, vei descoperi imaginația, coordonarea și vei începe să dezvolți încrederea în tine. Modulul 3, cu o durată de 4 luni, se concentrează pe teatru fizic, canto, improvizație, scriere creativă și multe altele.
Cursul nu este doar despre teatru, este despre dezvoltarea ta personală. În primele luni, vei avea privilegiul de a lucra alături de Silvia Gagu, fondatoarea Teatrului InDArt, o actriță cu 20 de ani de experiență. Ea te va ghida în punerea bazelor artistice, de la dicție la mișcarea scenică, de la dezvoltarea inteligentă artistică la evoluția ta psihică. Sloganul nostru este "creem povești," dar mai presus de toate, noi creăm oameni mai conștienți de ei înșiși și de lumea din jur.
În timpul cursului, veți învăța cum să vă conectați cu emoțiile, să vă puneți în locul personajelor și să vă transmiteți adevărul în fiecare gest și cuvânt. Veți descoperi că teatrul este un spațiu în care nu există judecăți, ci doar oportunități de a vă explora pe voi înșivă și de a vă dezvolta abilitățile actoricești.
Fiecare scenă pe care o veți juca, fiecare dialog pe care îl veți interpreta și fiecare miscare pe care o veți face vor contribui la construirea unei povești mai mari, povești pe care o veți împărtăși cu publicul. Teatrul vă va învăța să vă așezați în pielea altora, să vă deschideți către noi perspective și să creați conexiuni puternice cu cei din jur.
Prin "creeem povești," vă încurajăm să vă transformați visurile, experiențele și gândurile în momente memorabile pe scenă. Vă invităm să fiți autentici, să explorați emoțiile, să construiți personaje complexe și să vă conectați cu publicul într-un mod profund.
La sfârșitul acestui curs, veți avea oportunitatea de a vă arăta poveștile într-un spectacol alături de alți absolvenți. Veți vedea cum "creem povești" devine realitate și cum sunteți pregătiți să transformați orice scenariu într-o experiență captivantă. Teatrul va deveni parte din voi, și veți învăța că adevărata artă a teatrului nu constă doar în a sta pe scenă, ci în a creea povești care rămân în inimile celor care le privesc.
Prin intermediul teatrului, veți învăța că fiecare dintre voi are o poveste de spus, o poveste care poate inspira, emoționa și schimba lumea. Înscrie-te astăzi și începe să creezi povești care vor dăinui pentru totdeauna.
La finalul acestei călătorii de nouă luni în lumea teatrului, nu vei fi doar un actor amator care și-a dezvoltat abilitățile scenice. Vei deveni parte a unei comunități de artiști amatori care au străbătut aceeași călătorie în căutarea artelor scenice și a autodescoperirii.
Prin "creeem povești," vei fi pregătit să mergi dincolo de cortină și să transformi experiența ta teatrală în ceva cu adevărat unic. După absolvirea cursului, vei avea oportunitatea de a face parte dintr-o echipă de actori amatori cu care vei lucra pentru a monta un spectacol. Dar nu este doar un spectacol obișnuit. Este o oportunitate unică de a lucra alături de Bogdan Gagu, un regizor cu peste două decenii de experiență în teatru.
Sub îndrumarea și ghidarea lui Bogdan Gagu, veți transforma ideile și abilitățile dobândite în cursul de teatru într-o reprezentație captivantă. Vei învăța cum să-ți transmiți viziunile și emoțiile publicului, cum să dai viață personajelor și cum să aduci spectacolul pe scena Teatrului InDArt.
În această experiență, vei lucra alături de alți artiști amatori ca tine, și vei descoperi puterea colaborării în lumea teatrului. Veți aduce la viață povești și personaje care vor inspira și vor provoca publicul.
Dar nu se oprește aici. După ce spectacolul va deveni parte din repertoriul Teatrului InDArt, vei avea șansa să împărtășești din experiența ta cu viitorii actori. Vei deveni un mentor și un exemplu pentru cei care vor urma în pașii tăi, ajutându-i să descopere magia teatrului și să-și dezvolte abilitățile artistice.
Această oportunitate de a lucra cu un regizor cu o experiență vastă și de a contribui la repertoriul unui teatru este ceva ce rareori se întâmplă în lumea teatrului amator. Îți oferim șansa de a face parte din ceva mai mare, de a crea artă și de a lăsa o amprentă în lumea teatrului.
Înscrie-te astăzi și pregătește-te să faci parte dintr-o echipă dedicată de actori amatori, sub îndrumarea unui regizor experimentat, și să contribui la dezvoltarea scenei teatrale cu propriile tale povești și interpretări. Te așteaptă o experiență teatrală cu adevărat memorabilă!
Nu rata ocazia de a face parte din această experiență unică. Locurile sunt limitate, așa că ia-ți inima în dinți și înscrie-te chiar acum! Pentru detalii suplimentare și costul cursului, contactați-ne la numărul de telefon 0752.171.263 sau prin mesaj. Te așteptăm cu brațele deschise să descoperi lumea fascinantă a teatrului și să-ți transformi visul în realitate!
Cursul va avea loc în fiecare luni și marți, de la 19:00 la 21:45, la sediul Fundației pentru Tineret a Municipiului București, zona Cuțitul de Argint.

Mobirise Website Builder

Ne găsești și aici!

HTML Website Maker