Termeni si Conditii
Termeni generali


Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.indart.ro (denumite in continuare 'Termeni si Conditii') stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.indart.ro (denumit in continuare 'Site' si/sau 'INDART') ori poate utiliza in orice mod serviciul INDART oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare 'Serviciului INDART'), si are valoarea unei conventii incheiate intre Asociatia Culturala InDArt (denumita in continuare 'InDArt'),cu sediul in Bucuresti, sector 2, Strada Rascoala 1907, nr 8, bl 13, ap 45, cod de inregistrare fiscala 18473079, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului INDART, o platforma on-line de informare asupra evenimentelor sustinute de INDART si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul INDART (denumita in continuare 'Utilizator'). Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului INDARTL precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.
Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal
Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca InDArt sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de utilizatori.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, InDArt va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice si, in special, derularea operatiunilor de informare a diverselor evenimente organizate de InDArt. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre InDArt. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre InDArt si nu sunt comunicate unei terte parti, indiferent de natura contractuala.
Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre InDArt Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre InDArt. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa: contact@indart.ro . Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului, continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin InDArt si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in uz personal. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al InDArt. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
Este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Teatru sub luna - www.teatrusubluna.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: 'Informatii furnizate prin amabilitatea InDArt. InDArt isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail: contact@indart.ro cu specificatia 'In atentia redactiei InDArt'.Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea InDArt, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Rezervare de bilete
Prin intermediul siteul se pot face rezervari la spectacole dar nu se pot cumpara bilete online. Pentru acest lucru se directioneaza spre siteurile partenere de vanzare de bilete, ai caror termeni si conditii trebuie acceptate specific pentru fiecare partener in parte,
Traficul de date
Traficul de date asociat utilizarii Site-ului se taxeaza conform planului tarifar al operatorului de telefonie mobila.
Modificarea Termenilor si Conditiilor
InDArt are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul INDART ori prin accesarea Site-ului, utilizatorul este de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului, in forma si cu continutul de la data accesarii.
Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului si ale INDART, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
Reglementarile legale detaliate pot fi accesate direct pe situl ANSPDCP.

Ne găsești și aici!

Easiest Website Builder