DESPRE NOI

Descoperă Teatrul InDArt!

Teatrul InDArt


     Se spune că sala de teatru este locul unde te întâlnești cu tine... sau uiți de tine. Locul unde emoțiile se iau de mână și dansează nebunește, râsetele se dezlănțuie, iar inima se simte mai ușoară. Am putea spune ca teatrul este un număr de magie: pentru că la teatru timpul stă in loc.
     Alege-ți povestea, ia un loc și lasă-te condus…

     Singura noastră ambiție e să îți dăruim o experiență dincolo de teatru. Fie că te facem să zâmbești, să râzi copios sau să plângi, spectacolele noastre îți dăruiesc ÎNTREBĂRI care te pot ajuta să te dezvolți. Pentru noi, TEATRUL este un MARATON, nu un sprint. Spunem povești și poate una din ele este povestea TA, acea poveste de care ai nevoie, pe care o aștepți. Nu suntem o clădire sau o instituție, suntem FAMILIA ta și, zi de zi, căutăm noi emoții și experiențe pe care să ți le dăruim. Suntem AICI, oricând, oricum și pentru ORICE ai nevoie, nu doar un bilet la teatru, nu doar o rezervare, o informație, ci ca și PRIETEN, care te ascultă. În această stagiune repertoriul Teatrului InDArt include șapte spectacole de teatru. 
     
     Teatrul InDArt se numără printre primele teatre independente deschise în România. Cu o experiență culturală de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizează încă din anul 2015 Festivalul de Artă Teatru sub Lună în București, iar din 2021 festivalul este organizat și în Moinești. În anul 2006, se înființează un ONG cultural menit să ofere tinerilor oportunitatea de exprimare liberă într-un spațiu artistic aparte. Cu o activitate constantă de 16 ani, Asociația Culturală InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent, cu aproximativ 1500 de evenimente. Scopul InDArt este de a crea punți de legătură între domeniile artistice. Organizația și-a concentrat activitatea pe două paliere, unul cultural și unul social. Cultural, scopul nostru este de a deschide noi căi de acces către un domeniu slab susținut în România, teatrul independent. Social, misiunea noastră este de a deschide lumea artistică tinerilor, de a o face accesibilă, de a educa. Susținerea tinerilor artiști, aducerea teatrului în atenția publicului tânăr, îndrumarea copiilor către mediul creativ, reprezintă principalele mijloace prin care activăm. 

Ne găsești și aici!

Drag & Drop Website Builder