Bogdan Durlicioiu

Bogdan Durlicioiu este actor, coach și trainer. A colaborat cu Teatrul Maior Ghe. Pastia Focșani, Teatrul Metropolis București, Teatrul Național București, căt și cu alte teatre independente, acumulând experiență de scenă și dând naștere mai multor roluri în decurs de 15 ani. A lucrat la școala de teatru Qfeel, iar în cei 7 ani petrecuți acolo a îndrumat sute de oameni în cadrul cursurilor și workshop-urilor create și organizate de el, având ca suport teatrul de improvizație și pantomima(comunicare non-verbala).
Din anul 2009 face parte din Compania de Teatru Passe-Partout DP, unde ia parte la diferite producții de teatru non-verbal, împletind dansul (step, popular etc) cu pantomima.
În industria filmului s-a bucurat de colaborări în producții precum serialul “Tyrant” 21 Century Fox, regia Deborah Chow, “Namless” regia Thurman Bryan si Luis Esteban și “Mai departe” regia Tedy Necula. 
În prezent este coach, trainer public speaking și comunicare non-verbala prin tehnici de pantomimă și face parte din familia InDArt. 
Motto: „Jocul este cea mai înaltă formă de libertate experimentată de om!”

Pe Bogdan îl puteți vedea în spectacolul „Lasă-mă să am grijă de tine”.

Ne găsești și aici!

Mobirise.com