CURS DE TEATRU
AMA-torissima

 Începem înscrierile pentru AMA-T Act School! 🎭✨


🎭 La Școala de Teatru AMAtorissima, credem că teatrul este un sanctuar al exprimării și descoperirii de sine, și suntem aici pentru a vă oferi un curs care nu este doar un simplu curs ci o călătorie în inima și sufletul teatrului.
Cursul nostru este un adevărat maraton artistic care se desfășoară pe parcursul a 9 luni și care pune bazele solide ale actoriei. Suntem dedicați dezvoltării tale complete ca artist și ca om.

✨ Cursurile vor începe pe 27 martie.
✨ Vârsta +23 ani
✨ Cursul va avea loc în fiecare miercuri, în zona Iancului.
✨ Înscrieri până pe 26 martie

🎭Modulul 1 iți va face cunoștință cu antrenamentul mijloacelor de expresie ( voce și corp), exerciții de improvizație, atenție, memorie, ritm, coordonare, etc., pentru ca în final sa fii pregătit să-ți asumi sincer o anumită situație scenică. Adică așa cum fac actorii.
🎭Modulul 2 te va ajuta să explorezi diferite moduri de a fi, de a acționa. Asta înseamnă că asumându-ți un anumit fel de a face lucrurile vei găsi ceea ce se cheamă PERSONAJ.
🎭Modulul 3 se va concentra pe pregătirea unui rol într-un spectacol de teatru.

✨Vei avea ocazia de a lucra alături de Răzvan Răduță, un actor cu o vastă experiență.
✨ La finalul acestei călătorii vei deveni parte a unei comunități de artiști amatori care au străbătut aceeași călătorie în căutarea artelor scenice și a autodescoperirii.

🔥 Locurile sunt limitate, înscrie-te chiar acum! Pentru detalii suplimentare și costul cursului, contactați-ne la numărul de telefon 0724304593 sau prin mesaj.
🤗Te așteptăm cu brațele deschise să descoperi lumea fascinantă a teatrului și să-ți transformi visul în realitate!

Mobirise Website Builder

Ne găsești și aici!

Drag and Drop Website Builder