Insula Purpurie

   Mihail Bulgakov a fost un vizionar și a reușit să surprindă în scrierile sale zbaterile vremurilor sale, care, din păcate, sunt aceleași cu cele din vremurile noastre. Textul ne duce într-o descoperire de sine și, mai ales, a luptei cu un sistem.
   Spectacolul nostru, realizat de regizorul Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt, cu actorii amatori ai Școlii de teatru AMA-torissima, surprinde, într-un mod original, o realitate a timpurilor noastre. Plecând de la ideea lui Bulgakov, am reușit să concepem un spectacol emoționant, o comedie care aruncă măștile și ne face să realizăm cine suntem, cum suntem.
   Un concept inedit, care ne trage într-o lume ca mai apoi să ne aducă cu picioarele pe pământ. Teatru în teatru, pentru că acțiunea se desfășoară într-un teatru care se confruntă cu problemele societății, o cultură slab finanțată dar și aceea e pe relații, cu un personal calificat la locul de muncă, cu compromisuri în atingerea scopului final, acela de a primi o finanțare de la primărie, simpli angajați care devin actori peste noapte sau regizori, megalomania directorilor de instituții publice și multe altele.
Și vorba unui personaj: ”Eu, Severus Laredo, directorul fără dubiu și fără adversari al Teatrului Fantomas, un idealist convins, o să duc teatrul în timpul renașterii, renașterii teatrului contemporan. Sunt obligat de națiune și de principiile proprii să car această cruce a idealismului, să ridic din cenușă toată cultura noastră sublimă. Să marginalizez din societate mahalagii, alcoolicii, bârfitorii, hoții, mincinoșii și toate neamurile derivate din subcultură.”
   

Spectacol finanțat de Fundația pentru Tineret a Municipiului București.
Distribuție, formată din actorii amatori ai Școlii de Teatru AMA-torissima: Ion Stan, Lucian Simion, Cristi Godri, Bianca Radu, Raluca Porțeanu, Mihaela Dragne, Cristina Tache, Alice Oprescu

Text și Regie: Bogdan Gagu
Muzica: Daniel Simion
Afis; Bogdan Petrea
Contribuții la spectacol: Silvia Gagu, Bianca Plăcintă, Georgiana Tărâță, Petre Badea

🎟️ 𝗠𝗼𝗱𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗮𝗯𝗼𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿:
* cash la locație, înainte de spectacol, cu rezervare telefonică înainte.
* online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro - preț bilet 50 lei + taxe ticketing
* Rezervarea se face la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data)
➡️ Accesul in sala se face cu 15 de minute înainte de ora programată a spectacolelor.
➡️ Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 5 minute înainte de începerea spectacolelor.
➡️ Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 3 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime.

Mobirise Website Builder

Ne găsești și aici!

AI Website Maker