Școala de vară🌡️Ne gândim la ce ne aduce vara, soarele excesiv dar și cum putem să fim creativi, și să înlocuim dorința de mare cu realizarea unor spectacole care vor bucura mii de oameni în stagiunea următoare a Teatrului InDArt.
✨Școala de Teatru AMA-torissima lansează 2 programe adresate actorilor amatori, nivel mediu și avansat, dar și celor doritori să afle bazele regiei de teatru.

**** Pentru actorii amatori
Organizăm casting pentru a forma distribuția a două spectacole, care vor avea premiera în cadrul Festivalului "AMA-torissima" ediția a 2-a, la începutului lunii octombrie.
În perioada 1 iulie - 25 septembrie, Silvia și Bogdan Gagu, dar și alți actori ai Teatrului InDArt, vor crea împreună cu cei selectați spectacole. Repetițiile se vor desfășura Luni și Marți de la 19:00, la sediul FTMB (Fundația pentru Tineret a Municipiului București - Calea Șerban Vodă).
📲 Pentru înscrieri, costul cursului sau alte întrebări, vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp ( 0724304593 ). Ajută un mic CV artistic.
Castingul va avea loc la jumătatea lunii iunie.

**** Pentru pasionații de regie de teatru
Regizorul Bogdan Gagu, cu o experiență de 22 de ani în teatru, cu peste 50 de spectacole montate și mii de evenimente organizate, fondatorul și directorul Teatrului InDArt, al Festivalelor "Teatru sub lună" și "AMA-torissima", antreprenor cultural, mentor, regizor, actor, dramaturg, poet, va împărtăși cu voi bazele regiei de teatru, conform unei programe asemănătoare cursurilor academice.
Cursul include un număr de 10 module, creat pentru începători dar și pentru cei care vor să aprofundeze, fiind o combinație între teorie și montarea unui spectacol cu actori amatori.
Cursul va începe la 1 iunie și se va ține în ziua de miercuri, de la ora 19 la 22, în zona Tineretului.

📲 Detaliile cursului, prețul și alte detalii pe WhatsApp (0724304593).

Mobirise Website Builder

Ne găsești și aici!

AI Website Software